Guus Schlicher Timmerwerken is een regionaal timmerbedrijf gevestigd te Linne. De passie voor timmerwerkzaamheden heeft ertoe geleid dat aanbouw, verbouw en renovatie nu binnen de kennis en kunde van het bedrijf liggen. Het compleet verzorgen van werkzaamheden voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers met het oog op betrokkenheid, kwaliteit en budget is waar wij voor staan. De diversiteit aan werkzaamheden en het meedenken met de klant houdt het voor ons uitdagend. Welke wensen u ook heeft er kan altijd vrijblijvend contact met ons opgenomen worden.

 

 

Ik, Guus schlicher, ben op 14 jarige leeftijd ingestroomd in het timmermansvak, na de opgedane ervaring op school en onder een baas ben ik in 2008 begonnen als zelfstandig ondernemer (ZZP). Van 2008 - 2013 heeft Guus Schlicher Timmerwerken naamsbekendheid opgebouwd en zag het bedrijf er welvarend uit. Echter, in december 2013 heb ik, buiten mijn schuld om, te maken gehad met een zwaar ongeluk. Hierdoor was mijn functioneren aangetast en heeft het bedrijf een jaar gebloed. Pas medio 2014 begint het bedrijf weer werk binnen te halen, iets wat voorheen vanzelfsprekend was.

 

Eind 2014 heeft er bedrijfsverandering plaatsgevonden. Roy Kessels (Bouwtechnicus) is aangenomen binnen het bedrijf. Hij functioneert als een spin in het web. Waar ik goed ben in de uitvoering van werkzaamheden is hij meer bezig met de voorbereidingen. Dit in de vorm van een calculatie- en werkvoorbereiderswerkzaamheden. Door deze wijzing is de structuur, afbakening en het doel van een project duidelijker geworden. Dit resulteert in een efficiëntere werkwijze, betere communicatie en een diversiteit aan diensten.

 

 

 

Wij realiseren projecten voor geweldige klanten zoals jou!